MésQHotels

MésQHotels

[13/10/2016]

MésQHotels és un projecte estratègicament molt important pel Gremi d’Hotels de Barcelona, ja que busca apropar els hotels als ciutadans de Barcelona; fer-los saber que els hotels estan oberts per a ells durant tot l’any i fer-los gaudir de les seves activitats d’oci i dels seus espais més emblemàtics.

Durant molt anys, les infraestructures turístiques han estat concebudes com a espais i serveis només per a visitants, donant l’esquena als barcelonins. És per això que el 2012, el GHB va iniciar aquest projecte amb la creació d’un blog i unes xarxes socials vinculades, començant en aquell moment activitats com la Setmana de les Terrasses o Hotels amb DO.

L’objectiu era que els ciutadans sentissin com a seus els espais d’oci dels hotels, integrant-los en el seu dia a dia, i alhora enriquint l’experiència del turista, amb espais on la vida local també hi és present.

El 2015 el GHB vàrem fer un pas més dissenyant i desenvolupant el web www.mesqhotels.cat on, d’una manera endreçada i senzilla, s’hi pot trobar l’agenda d’oci dels hotels de la ciutat (música en directe, brunch, vermuts, markets, tallers,...) i tots els seus espais (spa’s, terrasses, restaurants, cocteleries, bars, lobbies,... ). 

Poc a poc estem aconseguint trencar aquesta barrera simbólica que suposa la porta d’un hotel i el ciutadà considera amb naturalitat els hotels com una opció més, dins l’oferta d’oci i cultural de la ciutat.

Vols formar part de MésQHotels? 

Si ets un hotel associat i vols que les teves activitats surtin a la nostra agenda, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. 

T. 933 016 240

@. mesqhotels@barcelonahotels.org

També podeu seguir-nos a FacebookTwitter Instagram

Enllaços
promoció