‘Travel Innovation Hub'

‘Travel Innovation Hub'

[11/10/2018]

El Travel Innovation Hub' és un projecte estratègic pel futur del turisme en el nostre destí, creat pel Gremi d’Hotels de Barcelona per impulsar la innovació en el sector turístic.

Aquest projecte s'encarrega de captar talent i noves propostes de start-ups d'arreu del món, les quals ofereixen opcions d'inversió a les empreses o empresaris participants per desenvolupar proves pilot innovadores.

Per això, la finalitat és que les empreses participants col·laborin entre si en projectes compartits per millorar la qualitat de Barcelona com a destí turístic i consolidar així la ciutat com a seu d’indústria turística innovadora. La innovació oberta es basa en la col·laboració de diferents empreses consolidades, start-ups i institucions, per compartir coneixement i trobar solucions innovadores a reptes comuns del sector.

En aquest sentit, volem crear una comunitat permanent a Barcelona d'empresaris i alts directius d'empreses turístiques, i connectar-la amb altres ecosistemes turístics innovadors del món, anant-los a visitar o propiciant que comparteixin amb nosaltres les seves innovacions.

A través del projecte Travel Innovation Hub, hem creat el World TravelTech Forum, el primer grup de diferents hubs d’innovació d’arreu del món amb l’objectiu de posar en valor la importància de la tecnologia i la transformació digital dintre del sector dels viatges, per tal de crear sinergies i promoure projectes a nivell internacional. Dintre del Forum comptem amb la participació del Travel Innovation Hub (Barcelona), Jerusalem Enterpreneurs Tourism Hub (Jerusalem), Seeza (Johannesburg), Startup Lisboa (Lisboa), Paris&CO (Paris) i Dubai Tourism (Dubai).

innovacio