Assumptes europeus

Assumptes europeus

[11/11/2016]

Assumptes europeus

HOTREC és l'associació paraigua de les associacions nacionals que representa els hotels, restaurants, cafès i establiments similars a Europa. Els seus objectius principals passen per la promoció i defensa dels interessos de la indústria de l'hospitalitat cap a les institucions de la UE i, la millora de la cooperació entre les associacions nacionals d'hostaleria.

HOTREC és també l’escenari on s’orquestren importants actuacions conjuntes del sector hostaler europeu com ara la campanya internacional “Book Direct”, que vol fomentar que el client en el moment de reservar hotel, sempre consideri l’opció de consultar el web de l’hotel, d’enviar un email o fer una trucada i en cas de condicions similars o millors, prenguin l’hàbit de reservar directament amb l’hotel.

Des del mes d'abril de 2018, el Gremi d’Hotels és membre de ple dret d'HOTREC, un fet que li permet participar de manera molt activa en la definició de les estratègies de la patronal del sector a nivell europeu. Aquest és, sens dubte, un aspecte fonamental de la seva tasca en defensa dels interessos dels hotelers de Barcelona. 

Contacte

L’assessor en  temes que tenen a veure amb la normativa de caire europeu i la seva actualitat respecte al sector de l’allotjament turístic del Gremi d’Hotels és Dídac Garcia i, en cas de ser un establiment associat, us podeu dirigir a ell mitjançant l’adreça de correu electrònic ghb@barcelonahotels.org.

assessorament