Senssal Solutions S.L.

Senssal Solutions S.L.

[30/05/2022]

Senssal Solutions S.L. es dedica a facilitar un futur més verd i eficient a través de l'innovació en la gestió de l'aigua. Compromesos amb el desenvolupament de solucions tecnològiques intel·ligents, l'empresa té com a objectiu millorar la sostenibilitat ambiental i optimitzar els recursos hídrics per a un impacte positiu en la societat.

Serveis

El seu sistema innovador no només proporciona una monitorització en temps real del consum d'aigua, sinó que també permet una gestió detallada i adaptativa a les necessitats específiques de cada instal·lació. Això inclou l'optimització del consum d'aigua en àrees crítiques com cuines, bugaderies, piscines, banys i habitacions, on l'eficiència es tradueix directament en estalvis significatius d'un 30% del consum d'aigua.

Amb l'aplicació de tecnologia puntera, Senssal habilita als gestors d'hotels a identificar patrons de consum, establir benchmarks de sostenibilitat, i prendre accions proactives davant qualsevol desviació inusual, incloent la detecció ràpida de fugues. Això no només contribueix a la reducció dels costos operacionals, sinó que també reforça la imatge de l'hotel com a líder en pràctiques sostenibles, atraient a un segment de mercat cada vegada més conscient de la importància del respecte per l'entorn.

Senssal Solutions ofereix les eines necessàries per transformar aquest repte en una oportunitat, millorant tant l'eficiència com la reputació corporativa dins de la indústria de la hosteleria i la restauració.

Avantatges

Oferta GHB – Els establiments associats poden aconseguir un 5% de descompte sobre el PVP en els serveis de Senssal.

 

proveïdors sostenibles