Senssal Solutions S.L.

Senssal Solutions S.L.

[30/05/2022]

Senssal Solutions S.L és una empresa nascuda amb l’objectiu de crear solucions sostenibles i fàcils per a la millora de la nostra societat.

Serveis

Senssal Solutions S.L ha desenvolupat el projecte WCSENSOR, que pretén cobrir àmpliament la necessitat del moment d'actuar ràpidament contra el canvi climàtic a través de l’estalvi d’aigua.

WCSENSOR és un sistema innovador que s'instal·la a la cisterna del WC i permet activar tant descarregues curtes com llargues utilitzant menys aigua. D’aquesta manera, s’estalvien més de 15.000 litres d'aigua a l'any per persona.

Mitjançant una aplicació mòbil es pot gestionar el dispositiu per calibrar els litres d’aigua que es vulgui gastar en cada tipus de descàrrega, tenint així el control total de la despesa d’aigua del WC.

Aquest dispositiu també permet realitzar la descàrrega del WC sense necessitat de contacte, ja que funciona amb un sensor que, utilitzant com a referència la distància de la mà, durà a terme una descàrrega curta o llarga. Això permet oferir una solució higiènica i lliure de contagis.

El kit per instal·lar WCSENSOR disposa de totes les eines i elements necessaris per poder-se dur a terme fàcilment. A més, és compatible amb la majoria de marques del mercat, sent així una solució idònia per al sector hostaleria i restauració.

Avantatges

Oferta GHB – Els establiments associats poden aconseguir un 5% de descompte sobre el PVP per adquirir WCSENSOR.

Documentos
AdjuntoTamaño
Icono PDF WCSENSOR_ficha técnica.pdf9.25 MB
proveïdors sostenibles