Fundació Privada Canigó – Proveïdor sostenible

Fundació Privada Canigó – Proveïdor sostenible

[28/02/2019]

La Fundació Privada Canigó és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1946. De caràcter social, té com a objectiu general atendre i integrar a la societat les persones amb diversitat funcional. Actualment atén un total de 84 persones adultes amb diversitat funcional.

A part dels serveis purament assistencials portats a terme per l’equip de psicòlegs i d’assistents socials, destaca l’àrea laboral Centre Especial de Treball Bugaderia Canigó amb Nº de registre 367, el qual consta de 4 serveis principals.

 

Serveis

-Assessorament integral: Disposa d’un departament de tècnics experts que ofereixen assessorament
integral en tot allò que implica al servei de bugaderia, la tecnologia i logística del tèxtil, la implementació dels serveis de neteja i la formació continuada dels seus treballadors.

-Serveis de bugaderia industrial: Ofereixen el servei de bugaderia especialitzat en hotels i grans col·lectivitats, basat en el rentat de la roba amb processos professionals i industrials, que inclou la recollida i el lliurament de la roba a les instal·lacions del client. Així mateix, també treballen amb la tecnologia més avançada per garantir un bon tractament de la roba, així com la utilització d’un programa informàtic per supervisar, a temps real, la traçabilitat i el transport, a fi de garantir la màxima qualitat en el rentat i l’eficiència en els lliuraments.

-Venda i lloguer de material tèxtil i uniformitat laboral: Han desenvolupat una línia de venda i lloguer (renting) de material tèxtil per vestir les habitacions i les zones comuns. D’altra banda, també disposen de tot el material necessari per equipar els treballadors amb uniformitat i calçat laboral, a més d'un apartat d'accessoris per al transport i logística de la roba.

-Serveis de neteja hotelera, d’edificis i locals:  Amb la voluntat de seguir integrant persones amb diversitat funcional en el món laboral, han creat el departament per a la gestió dels serveis de neteja externs. En aquest departament s’encarreguen d’ubicar el personal cercant el major grau d'especialització possible per crear equips de treball eficients i dissenyats de forma personalitzada per oferir una cobertura total a cada centre on presten els serveis. D'aquesta manera, poden oferir serveis de neteja especialitzats per als hotels.

 

Avantatges

Proveïdor sostenible – Col·laboració amb un fundació sense ànim de lucre que té l’objectiu de millorar la vida de persones amb diversitat funcional.

Llei LISMI - Compleix la normativa d'integració social del minusvàlid - llei 13/1982 - del 7 d'abril, que estableix per a les empreses públiques i privades, amb una plantilla superior a 50 treballadors, l'obligació de contractar a un nombre de treballadors amb discapacitat no inferior al 2%.

Descompte – Els associats al GHB poden obtenir descomptes del 5% sobre tots els serveis, primera prova de servei gratuït i assessorament gratuït.

 

Documentos
AdjuntoTamaño
Icono PDF Presentació Canigó.pdf230.77 KB
proveïdors sostenibles