Obrador Sant Tomàs – Proveïdor sostenible

Obrador Sant Tomàs – Proveïdor sostenible

[14/02/2019]

Sant Tomàs és una entitat sense ànim de lucre, la qual col·labora amb les administracions i institucions públiques i privades per dur a terme la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies a la comarca d'Osona.

Serveis

Des del passat mes de setembre, el Centre Ocupacional Sant Tomàs porta a terme l’elaboració de diferents productes de xocolata i pastisseria, i compta amb l’experiència de participació en diferents projectes com l’elaboració de torró i de magdalenes.

El centre està destinat a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual en edat laboral i constitueix l’alternativa a la inserció laboral per aquelles persones que no tenen un nivell d’hàbits i habilitats suficients per accedir a un contracte de treball.

Avantatges

Projecte sostenible - Oportunitat de col·laboració amb una entitat sense ànim de lucle amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Producte de qualitat - Productes de xocolata i pastisseria elaborats artesanalment.

Oferta - Els establiments associats al GHB poden gaudir d’amenities i productes de cortesia de xocolata de qualitat, artesana i social.

 

proveïdors sostenibles