Trust You

Trust You

[16/05/2022]

Trust You és una  plataforma que permet accedir i actuar sobre tota la comunicació i comentaris dels hostes. Les seves eines d'anàlisis, màrqueting i comunicació fan que la gestió de reputació sigui més senzilla i productiva.

Al ser "tot en un" ajuda als hotels a analitzar les opinions dels clients i prendre millors decisions basades en dades. Avui dia, els clients esperen respostes instantànies a través dels seus canals de comunicació preferits, la qual cosa és possible a través de les solucions de comunicació i feedback en temps real que ofereix aquesta plataforma.

Serveis

Pel que fa als seus serveis, ofereixen un sistema modular de solucions dins d'una mateixa plataforma que ajuden a optimitzar el rendiment de l'hotel a través d'una gestió de la reputació més eficaç. La seva plataforma presenta solucions als problemes més comuns que troben els hotels a l'hora d'oferir una gran experiència als seus hostes. Els mòduls ofereixen solucions per a totes les etapes de l'experiència del client (reserva, estada i post Estada).

Reserva i Post Estada:

 - Gestió de Reputació: Anàlisi, resposta de ressenyes, competidors, gestió d'objectius i tasques, informes detallats i programables, funció d'alertes automàtiques per a noves ressenyes i aplicació mòbil.

- Enquesta Post-Estada: Enquesta personalitzable, càrrega de dades automàtica via SFTP o PMS i enviament d'emails automàtic.

- Màrqueting: Publicació d'enquestes en Google i integració de dades de comentaris en web de l'hotel.

Estada:

- Live Survey: Distribució d'enquesta via codi QR, enllaci URL i Wi-Fi per a obtenir comentaris en temps real durant l'estada, bústia d'entrada amb alertes en temps real, assignació de tasques i comunicació amb els clients a través del correu electrònic.

- Live Messaging: Bústia d'entrada amb alertes en temps real, assignació de tasques i múltiples canals de comunicació (email, SMS, WhatsApp, Live Xat), missatges automàtics programats, live xat giny en web, distribució del canal live xat via codi QR, enllaci URL i website giny per a iniciar converses.

Avantatges

Oferta membres GHB - Els establiments associats tenen un descomte en diferents serveis de Trust You.

 

 

Documentos
Enlaces
proveïdors