Trust You

Trust You

[16/05/2022]

Trust You és una  plataforma que permet accedir i actuar sobre tota la comunicació i comentaris dels hostes. Les seves eines d'anàlisis, màrqueting i comunicació fan que la gestió de reputació sigui més senzilla i productiva.

Al ser "tot en un" ajuda als hotels a analitzar les opinions dels clients i prendre millors decisions basades en dades. Avui dia, els clients esperen respostes instantànies a través dels seus canals de comunicació preferits, la qual cosa és possible a través de les solucions de comunicació i feedback en temps real que ofereix aquesta plataforma.

Serveis

Pel que fa als seus serveis, ofereixen un sistema modular de solucions dins d'una mateixa plataforma que ajuda a optimitzar el rendiment de l'hotel a través d'una gestió de la reputació més eficaç. La seva plataforma presenta solucions als problemes més comuns que troben els hotels a l'hora d'oferir-li una gran experiència als seus hostes. 

Reputació: Les opinions dels hostes influeixen en el 95% de les decisions de reserva. Amb la solució de Gestió de la Reputació de TrustYou, els hotelers poden influir positivament en les opinions i valoracions en línia del seu hotel, coneixent millor als seus hostes i realitzant millores que generin més clients fidels i més ingressos. Augmenti l'eficiència i analitzi i respongui ràpidament als comentaris agregats de dotzenes de fonts en línia en una sola safata d'entrada, incloses les opinions recopilades de la seva pròpia enquesta d'hostes.

Enquestes a hostes: A través de les enquestes a hostes, els hotels poden sol·licitar de manera proactiva les opinions dels hostes per a obtenir més informació sobre les seves experiències, la qual cosa li permet realitzar els ajustos de personal i de procediment adequats i aconseguir l'excel·lència operativa. Interactui automàticament amb els hostes perquè valorin les seves experiències abans, durant i després de l'estada en funció de categories específiques de l'hotel. Recopili valuoses ressenyes d'enquestes per a influir positivament en la classificació de l'hotel i, en última instància, augmentar els ingressos.

Enquesta en viu: Demanar l'opinió dels teus hostes en temps real et permet identificar i solucionar problemes, així com influir positivament en l'experiència general abans que es publiqui una crítica negativa en Internet. TrustYou Live Survey permet sol·licitar de manera activa l'opinió dels seus hostes durant la fase més important de la seva estada: en el seu establiment. Els comentaris en temps real li donen l'oportunitat d'escoltar i fer ajustos immediatament. Promocioni la seva Enquesta en viu distribuint l'enllaç URL i el codi QR en material imprès o una vegada que els hostes es connectin al seu Wifi. Col·loqui la promoció en el vestíbul, l'habitació o el restaurant per a fomentar la comunicació en directe amb els seus hostes.

ResponseAI: TrustYou responseAI permet als usuaris respondre ràpidament als comentaris dels hostes utilitzant tecnologia d'avantguarda, produint respostes genuïnes amb el mínim esforç requerit per part del seu personal.

Avantatges

Oferta membres GHB - Els establiments associats tenen un descomte en diferents serveis de Trust You.

Documentos
Enlaces
proveïdors