Caser - Companyia d'Assegurances

Caser - Companyia d'Assegurances

[11/05/2021]

Caser és un grup assegurador espanyol amb més de 80 anys d'experiència. Avui, el seu propòsit és el mateix que quan van començar: oferir un producte de valor i un excel·lent servei.

La seva activitat es caracteritza per una clara orientació al client, la qualitat de servei i la professionalitat de les seves línies de distribució. A més Caser opera en altres mercats com tercera edat, hospitals, serveis de manteniment i assistència o assessorament financer.

Caser forma part del Grup Helvetia.

Més informació a  www.caser.eswww.ahorraconcaser.com i www.caservida.com 

Serveis

La companyia asseguradora compta amb una àmplia oferta de solucions en tots els rams: Llar, Automòbil, Salut o Vida, entre altres.

Avantatges

Caser proposa diferents avantatges als establiments agremiats, els quals els poden oferir als vostres treballadors:

- Salut: primes especials i pòlisses sense copagament.

Per sol·licitar pressupost personalitzat contacta amb NEGOCIODIRECTO_GGCC@caser.es

- Vida: si vols contractar una assegurança de vida individual personalitzat, accedeix a través de www.caservida.com per tenir més informació i triar una assegurança que s'adapta a les teves necessitats.

Estalvi i Inversió: Caser Cling_Cling et regala 30€ en contractar en www.ahorraconcaser.com. Caser t'ofereix el pla d'estalvi digital a l'abast de tots en el qual automatitzes els teus estalvis i un equip de professionals els inverteix.

proveïdors