Informàtica3 – Software de gestió empresarial

Informàtica3 – Software de gestió empresarial

[20/01/2020]

Informàtica3 és una empresa dedicada, des de l’any 1980, a desenvolupar solucions de software per a la gestió de petites i mitjanes empreses que busquen optimitzar els seus processos d'informació.

Els avalen 40 anys d’experiència, i més de 35.000 usuaris (empresaris, hotelers, restauradors, assessors i gestors).

SERVEIS

Per aconseguir el seu objectiu d’optimitzar els processos, proporcionen una àmplia gamma de solucions de programari que cobreixen qualsevol necessitat, oferint programes que permeten obtenir el màxim rendiment de cada negoci amb processos eficients, ràpids i àgils d'utilitzar.

Entre els seus serveis destacats, des d’Informàtica3 ofereixen la possibilitat d’executar un Pla d’Assessorament i l’Acompanyament en la Digitalització dirigit a aquells establiments que necessitin digitalitzar-se de forma urgent.

AVANTATGES

Acompanyament: Acompanyen i assessoren els clients des de la presa de decisió de la solució de programari que millor s'adapta a les seves necessitats, fins a l'ús diari i intensiu del programa en el dia a dia del seu negoci.

Proximitat i tracte directe: Realitzen un assessorament permanent i directe als clients per donar solucions immediates a les seves necessitats.

Innovació i millora continua: Promouen millores contínues i innovació per aconseguir la màxima qualitat en els seus programes, arribant a convertir-se en un referent en el mercat en relació a programes de programari i serveis prestats. A més, també les solucions mantenen una contínua adaptació als últims canvis legals i normatius.

Descompte GHB: Els establiments agremiats gaudeixen d'acompanyament gratuït i d'un -40% de descompte en l’alta de programes d’Informàtica3 (preu tarifa): programes de gestió d’hotels, restaurants, bars, facturació, empreses, punts de venda…

Enlaces
proveïdors