Laver – Consultoria i Assessoria Legal

Laver – Consultoria i Assessoria Legal

[16/01/2020]

Amb més de 40 anys d’experiència, Laver presta serveis d'assessoria, consultoria i gestió amb la voluntat d'aportar solucions de valor a l'empresa, els directius i els seus treballadors.

Actualment, Laver compta amb un equip de més de 40 professionals repartits entre la seu principal a Barcelona i les oficines de Mataró i Madrid, i ofereixen el serveis amb les màximes garanties gràcies al seu equip i al seu sistema de gestió i comunicación de vanguardia

Serveis

L’equip de Laver s’encarregarà d’atendre i assessorar cada empresa de manera individual i personalitzada, amb propostes de valor orientades a les necessitats en cada moment. Alguns dels serveis més destacats son:

- Gestió fiscal, comptable i financera. Més informació aquí.

- Gestió de nòmines i assessorament laboral. Més informació aquí.

- Cobertura legal 360. Més informació aquí.

 

Avantatges

Confiança: A Laver primen la confiança per sobre de tot. Si el servei prestat no cumpleix amb els seus estàndards de qualitat no dubten en retornar els diners.

Competitivitat: Personalitzen els serveis a les necessitats reals de les empreses per a presentar, sempre, l’oferta més atractiva posible.

Eficiència: Disposen de procediments de vanguardia per a oferir al client solucions de valor gràcies a l’análisis de dades en temps real (‘LAVER BI - Business Intelligence’).

Oferta per als agremiats:

- Conviden a conèixer l’equip i els serveis de gestió fiscal, financera, comptable i/o laboral (gestió de nòmines), sense compromís ni cost, fins a 3 mesos.

- Posen a disposició les seves eines de Business Intelligence, sense cost, durant els primers 6 mesos.

- Disenyen la solució legal més completa en cada cas amb un descompte del 15% durant el primer any.

Podeu posar-vos en contacte, sense compromís a gremihotelsbarcelona@laverconsultores.com

Enlaces
proveïdors