B-Network

B-Network

[01/09/2016]

B-Network és una empresa experta en Serveis de Gestió de Destinació i líder en el mercat de congressos a Barcelona i Cannes.

Serveis

S’encarreguen d’organitzar congressos encarregant-se de tot el procés: des de la inscripció fins a l’allotjament, incloent la comercialització d’exposicions i suport tècnic.

Compten amb el seu propi sistema d’alta tecnologia que permet gestionar l’allotjament dels congressos amb eficiència i efectivitat a través d’un únic portal.

Col·laboració

El Gremi d’Hotels de Barcelona col·labora estretament amb B-Network durant el Mobile World Congress, una de les trobades més importants que es realitzen a la ciutat anualment.

En aquest sentit ambdós entitats realitzen diferents accions conjuntes amb l’objectiu de millorar l’experiència dels congressistes a la ciutat i implementar els serveis que ofereix el congrés:

Ambassadors

L’Ambassador és una figura clau durant el MWC. Aquests es situen a hotels estratègics de la ciutat i  s'encarreguen de donar la benvinguda i d’informar als assistents del congrés sobre el transport, la ciutat, timmings, programes i qüestions específiques relacionades amb la GSMA i l’esdeveniment en sí. Aquesta persona ha esdevingut una figura de suport tant per l’hotel com pel congressista.

MWL TV

Així mateix s’ha impulsat conjuntament el projecte MWL TV. que consisteix en la retransmissió en directe del canal de televisió del Mobile WorldCongress a les televisions de les habitacions dels establiments hotelers de Barcelona.

Pla de Contingència

Amb la voluntat de vetllar pel bon funcionament del congrés, cada any elaborem un Pla de Contingència amb rutes alternatives de transport per traslladar als congressistes al recinte en cas de possibles vagues de transport.

Comunicació

El Gremi d’Hotels de Barcleona difon, als seus associats, tota la informació d’interès relativa al MWC.

Enlaces
MWC | socis col·laboradors