La Roca Village

La Roca Village

[11/07/2016]

La Roca Village, part de The Bicester Collection

La Roca Village és una de les onze destinacions de compres excepcionals a Europa i la Xina de The Bicester Collection, i que formen part de Value Retail. Aquesta companyia va ser fundada el 1992 i és la creadora i gestora que encarna un concepte únic en compres de luxe i en el desenvolupament d'experiències inoblidables. The Bicester Collection alberga més de 1.300 boutiques de marques líders en moda i estil de vida amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original -i de vegades més-, converteix cada visita als Villages en una experiència de shopping memorable. A més, representa un referent en el turisme de compres; ja que estan emplaçats a prop de les ciutats més emblemàtiques d'Europa i la Xina.

La Roca Village, una experiència de compres inoblidable a Barcelona

A només 40 minuts de Barcelona es troba La Roca Village, un destí de shopping únic. El Village alberga més de 150 boutiques de les millors marques internacionals i nacionals amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original, una àmplia selecció de restaurants amb atractives propostes gastronòmiques i una acurada selecció de serveis d’hospitalitat: personal shopper, servei de Hands-free Shopping, tax-free shopping, i sala d'oració multiconfessional, entre d'altres.

Col·laboració

La Roca Village ofereix als establiments associats al Gremi d'Hotels de Barcelona el servei d'autocar de luxe Shopping Express® des del centre de Barcelona al Village. A més, el Gremi d'Hotels de Barcelona realitza comunicacions puntuals d'ofertes, promocions i/o informació de la Roca Village que poden ser de l'interès dels clients dels hotels associats al Gremi.

Enlaces
socis col·laboradors