Auara – L’AGUA PER CANVIAR EL MÓN

Auara – L’AGUA PER CANVIAR EL MÓN

[14/11/2019]

AUARA és la primera empresa social espanyola certificada per Social Enterprise Mark. Amb l’objectiu de revolucionar l’ajuda al desenvolupament, inverteix el 100% dels dividends a desenvolupar projectes d’accés a aigua potable per les persones que més ho necessiten i venen productes únics pel seu disseny i per la sostenibilitat. Des de el seu llançament el setembre de 2016, ja han donat accés a aigua a prop de 28.500 persones i, han aportat més de 21,6 milions de litres d’aigua potable. També han creat les primeres ampolles d’Europa fabricades per residus plàstics al 100%, reciclant més de 187 tones de plàstic i deixant d’emitir 307.000 litres de petroli al medi ambient.

 

Productes

AUARA: aigua mineral natural procedent de fonts nacionals, de mineralització dèbil, baixa en sodi i indicada per a la preparació d’aliments infantils.

PLANET DRINKS: Refrescos ecològics, de comerç just i funcionals amb impacte social.

 

Avantatges

Tots aquells establiments que tinguin AUARA com proveïdor estaran creant un impacte positiu pel planeta pels següents motius:

- Impacte Social: Gràcies al model d’Empresa Social, AUARA ha proporcionat aigua a més de 28.000 persones de forma directa des que en 2016 van posar els seus productes en circulació.

- Envasos 100% reciclables: Aposten per envasos monocapa 100% reciclables. La seva aigua mineral natural han sigut les primeres ampolles d’aigua fabricades amb material 100% reciclat. Avui dia han reutilitzat el plàstic de més de 8 milions d’ampolles.

- Impacte Mediambiental: Al no fabricar el plàstic i utilitzar material reciclat, AUARA crea un impacte positiu pel planeta, estalviant i reduint l’ús del petroli.

Documentos
AdjuntoTamaño
Icono PDF AUARA_Corporativa_ 2019 DEF_.pdf3.11 MB
Enlaces
proveïdors sostenibles